Gość Mlody666 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak w temacie przy takich wskazaniach obrotowmieza słysze głośne głuche buczenie i na dodatrek większe wibracje (mojej ex się to nawet podobało ) mamy tu do czynienia z przedkościami rzędzu 115-125 km na godzinę na piatym biegu. Na niższych też to słuchać ale łatwo to eliminuje zmieniając szybciej biegi. Więc moje pytanie brzmi: Czy to jest normalne? a jeśli nie to co to jest i co z tym zrobić? P.S. Bombel przeszukałem forum i nic o tym nie znalezłem (ale jest piątek w pracy wiec mogłem coś przeoczyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Wydaje mi się że coś z wydechem nie halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 wydech był niedawno pobieżnie oglądany i żadnych dziur nie stwierdzono. Fakt że jak zajżałem pod maskę to widać (patrząc w dół przez przestrzeń między filtrem paliwa a filtrem powietrza) jakąs rurke które nigdzie nie dochodzi zakończoną czyms na kształt fajki ale nic z tego nie leci wiec nie wiem co to jest. Tak czy inaczej czekam na dalsze propozycje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.