Gość ainkaa Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Wtam Mam problem bo nie za bardzo umiem znależć filtr oleju w mojej micrze baba jestem a micra od niedawna, proszę o pomoc. Z góry dzięki [ Dodano: Nie 13 Lip, 2008 22:52 ] No co jest nikt mi nie pomoże? W punto znalazłam szybciutka ale tam osłona była zdjęta, w micrze nie widzę, mam w kanał wejść, czy co, koło ściągać :zdziw: POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 kurde no trudne pytanie zadałas..... więc jest : - nie pamiętam dokładnie albo z lewej strony silnika - tzn z przodu pod kolektorem wylotowym -tzw rura wydechowa albo z prawej strony silnika pod kolektorem dolotowym sprawdze po południu i napiszę wspólrzędne położenia filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŻonkaMaFII Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 filtr oleju jest styłu bloku nad miską olejowa.... ale co zamierzasz sama wymieniac olej i zmieniac filtr?? to respectcik za nurkowanie pod autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nie z z tyłu bloku bo z tyłu mamy skrzynię biegów filtr jest z prawej strony silnika pod kolektorem dolotowym dostep od strony podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ainkaa Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no dzięki, dzięki, znalazłam tak zamierzam ponurzac sie w oleju Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.