Gość Silent bob Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam ! Niedawno kupiłem Micrę K11 z 98, wersja po pierwszym lifcie. NIestety znaczek na masce nie jest oryginalny tylko jakis brzydki plastik (oryginal sie komus przydal). Czy moglby ktos zmierzyc u siebie wysokosc i szerokosc oryginalnego znaczka w Micrze z lat 98-02, bo dzownilem do serwisu, ale Pan sam dokladnie nie wiedzial, wyskakiwaly mu ponoc 3 rozne numery. Z góry dzieki Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mi Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 po południu to ja tez zmierzę i porównamy... moja K11 jest z '98 r. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 wrrr.. w deszczu... długośc napisu nissan - 85mm szerokośc napisu nissan mierzona na środku - 24mm średnica koła 59 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Silent bob Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 wrrr.. w deszczu... dzieki wielkie za poświęcenie, a który masz rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 nie ja tylko moja mama k11 po lifcie `98 wole 20 letniego MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.