Gość e-tomek80 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam, jak przyspieszam i zmieniam biegi to nastepuje pukniecie, jakby ktos np. palcem uderzyl w biurko. Wystepuje to takze przy zdejmowaniu nogi z gazu, zatem doszedlem do wniosku, ze ma to zwiazek z pedalem gazu. Macie jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e-tomek80 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Bylem u mechanika i nic nie znalezli, mieli tylko godzinke czasu. Pukanie jest coraz gorsze, wystepuje teraz caly czas podczas jazdy, odglos ten pochodzi gdzies z przodu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Bylem u mechanika i nic nie znalezli słabo szukali .. jak jedziesz po prostej gladkiej drodze ze stala predkoscia to tez puka ? spradz tez przy stalej predkosci na dziurach sprawdz tez na prostej gladkiej drodze przy puszcaaniu i dodawaniu gazu mzoe to byc chaczasa oslona plastikowa o elementy zawieszania ( kolumny Mc.. ) kolega mial takie cos tyle ze mu to eweidentnie na dziurach pukalo sprawe zalatwila jedna sruba ktora bylo trzeba wkrecic na miejsce sruby ktora chyba sama wypadla :zdziw: z tym ze to bylo w oplu a nie nissanie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e-tomek80 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dzis zostawilem im auto na caly dzien ... i zrobili Cos z przegubem bylo nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gbr1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Może wiesz dokładnie co było z tym przegubem nie tak? Mam podobne objawy i właśnie stawiam ,że u mnie też przeguby pukają. Najbardziej to słychac przy większych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e-tomek80 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Niestety nie dogadalem sie za bardzo, bo robili mi to za granica i gosc za bardzo po angielsku nie umial, a mnie najbardziej interesowalo to, ze zrobione. Pokazywal mi taka czesc: http://www.przeguby.pl/images/zdjecia/przegub.jpg i wymienili ja na nowa. Bylo tam chyba jakies mechaniczne uszkodzenie. U mnie slychac bylo najglosniej podczas wolnej jazdy, pewnie dlatego, ze podczas szybszej odglosy otoczenia zagluszaly. Halas ten to permanentne stukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radomek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a co powiecie na to : jak zmieniam bieg na wyzszy i dodaje gazu to slysze wlasnie takie lekkie pukniecie pozniej juz nic nie slychac podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baloonik Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Kolego, radomek, mialem taki sam problem, u mnie to była poduszka przednia pod silnik, ta zaraz centralnie od strony chlodnicy. dalem za nia 97 zl (oryginał) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.