Gość Egg33 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Kupilem wlasnie primere p12 2004 rok 1.9 dCi. Czytalem forum ale nie znalazlem dobrej odpowiedzi. Otoz dzwonilem do serwisu i powiedzili mi ze polskie mapy do nawigacji istnieja i koszt ich wynosi 4tys zlotych. Moze ktos ma taniej do odsprzedania? A kolejna sprawa poniewaz mam miejsce na telefon i chcialbym z tego skorzystac ale nie wiem jaki model telefonu mam kupic. Z tego co sie orientuje to chyba jakas nokia? Dzieki z gory =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordzio Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 O nawigacji poczytaj na forum jest tego dużo, a mapy Polski i tak nie ma, tylko zachodniej Europy, jak chcesz to wyślij mi swój adres, sprubuje Ci nagrać mapki i prześlę pocztą, a co do telefonu to nie pomogę bo sam poszukuję dopiero centralki do zamontowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Egg33 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Plyte z panstwami zachodniej europy tez mam bo dostalem razem z samochodem. Ale dzwonilem do serwisu nissana i powiedzieli ze istenieja mapy na reszte europy ale kosztuje to 4 tysiace =/ Jakbys sie dowiedzial jaki telefon tam pasuje to daj znac =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Egg33, jest napisane na stacji do telefonu , powinna być naklejka. U MARTIEGO była Nokia 3210. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.