Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Y10] lusterko wymiana na elektryczne

Gość stu

Rekomendowane odpowiedzi

witam jakis gnoj urwal mi lusterko w nocy . zabralem sie za rozbiorke tego co zostalo odkrecilem panel drzwi i sie okazalo ze mam przewody pod lustereko streowane el. wczesniej org mailem ustawiane recznie. moje pytanie czy jak dokupie sobie przycisk (sterownik) to po podpieciu bedzie wszytko chodziic i gdzie szykac wyjscia tzn pod przyciks na desce pod ktora zaslepka jest orginalnie ?? prosze o pomoc pozdro

Pewnie oprócz lusterka i przełącznika z regulatorem ustawienia będziesz musiał powalczyć z bezpiecznikami bo na 100 masz puste gniazdo.

Kabelki od sterowania el. lusterkami powinny być przy pokrętle od regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej.Tam mam u Siebie regulację.

ja nie mam reg podswietlenia i pod zaslepkami pusto zadnejj kostki cholera tylko kable w dzwi wsadzili japonce kostki sie dawac nie chcialo z tego wynika ze jest elektryczne lusterko sterowane recznie :D:) chyba ze ktos ma patent gdzie sie podpiac i shematy ale to robota dla elerktryka nie dla mnie

Popatrz dobrze bo albo wcale nie masz kabli (kostek) pod elektryczne lusterka w drzwiach i pod deską rozdzielczą albo nie dokładnie szukałeś. Jeżeli nie masz kabli(kostek) to jest problem bo ciężko zdobyć serwisówkę do Sunny tak żeby to ogarnąć.

kable mam w drzwiach i kostki pasuja do kabli od lusterek ale nie mam kostki pod przekaznik tzn sterownik szukalem pod wszystkimi klapkami. mam opisane w bezpiecznikach mirror cos tam i w tym miejscu nie ma bezpiecznika prawdopodobnie dam sobie spokoj

Bezpiecznika nie będziesz miał bo nie miałeś lusterek jutro spróbuje zrobić fotki jak to u mnie wygląda. Jeżeli jutro tego nie ogarne to spodziewaj się w poniedziałek.

U mnie bezpiecznik od wycieraczki tylnej zabezpiecza też obwód podgrzewania lusterek. Może zabezpiecza też obwód sterowania lusterek?

bede szuykal bo mam sterowniki od almerki i pasuje nawet do otworu kolo kierownicy poi lewej. wrzuce w sobote fotki bezpiecznikow jak by ktos mogl zrobic mi foto sterownika od tylu podpietego i rozlaczonego to bym wiedzial czy to zadziala bo szkoda tej wizki w dzwiach a udalo sie doorwac 2 lusterka stero el za 150 .... i fajnie by bylo je sobie elektrycznie sterowac :P a nie przez szybe hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...