Gość PMW Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Pękła mi sprężyna Eibach w mojej sportline i niestety nie występuje jako odzielna czesc - jedynie jako cały zestaw. Mam okazję po promocyjnej cenie zakupić całe gwintowane zawieszenie firmy Intrax Racing do Primery P11. Używane ale jak nowe. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie związane z gwintowanym zawieszeniem jak to jest z awaryjnością takich ukladów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 jak ma osłony tzn. "harmonijki" na gładziach to posłuży długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 wszystko ma prawie nie używany... leży w szklanej gablocie już pare lat ... biorę go a przy okazji podjade w tygodniu do Ciebie tylko znajde chwilke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.