Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Długo kręci

Gość flinio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja almerka zanim odpali musi trochę pokręcić jakieś 2 sekundy. Czego to może być przyczyna, dodam że na wolnych obrotach czuć drgania...jakby podskakiwał :zdziw: ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną?

A czy przypadkiem, nie pada Ci alternator? Mogłoby na to wskazywac również problemy ze wspomaganiem o, które pytasz w innym poście.

Gość kubalublin

O mi też dlugo krecil i faktycznie w sobote robilem alternator :( ale nie zwrocilem uwagi jak jest teraz.. z tym ze ja sie sklanialem do wymiany swiec :027:

pytałem się mechanika który specjalizuje się w diesel'ach i mówi, że póki co nie warto szukać przyczyny skoro to nie jest tak wielki problem i mam przyjechać jeśli pogorszy się to wtedy dopiero podepnie komputer i sprawdzi wszystkie parametry. jak będę coś robił to napiszę co było przyczyną.

A czy nie lepiej zapobiegać, niż poźniej leczyć i wydawać większą kasę??? Zmień mechanika, skoro ten nie kwapi sie żeby sprawdzić i ew. przyciąć parę złotych za profilaktyke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...