Gość Hooligan. Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czy łozysko pompy w k10 trzeba jakoś dodatkowo smarować? dostrzegłem w jej korpusie taki mały otworek skierowany do łożyska - do czego służy. Pytam bo sam już nie wiem - na stronie motocom.pl przy opisie pompy do k11 (całkowicie inna, ale przeznaczenie to samo) znalazłem wskazówkę "uszczelniać płynem" - co to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 otworek jest po to że jak sie pompa skończy to cieknie przez niego płyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hehe dokladnie. jak ci sie wykonczy to zacznie kapac... potem cieknac a na koncu tak jak w mojej k10 tryskac jak z weza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.