Gość Sarkas01 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Pytanie moje dotyczy możliwości podłączenia w P12 dodatkowego radia z mp3 lub mp3 Wiadomo, że fabryczne radio odtwarza tylko płyty CD, co powoduje, że trzeba ciągle przekładać płyty. Czy ma ktoś doświadczenie jak rozwiązać ten problem, aby móc odtwarzać mp3 w primerce, czy można jakoś podłączyć dodatkowe radio z mp3 lub czytnik kart, a może jakieś inne rozwiązanie, proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja samemu przerobilem troche seryjne radio i podpialem sie w odpowiednie miejsce na plytce z przewodami i moge puszczac muzyke z innego odtwarzacza ale to trzeba troche posiedziec i umiec podstawy z elektroniki ;P mam tak zrobione ze stara plyte puszczam porysowana z ktorej czyta ze jest sciezka dzwiekowa ale nie ma dzwieku i podlaczam np mp3 ale mozesz tez zastosowac zmieniarke do radia POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Co za problem położyć nowa instalacje dla nowego radyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 w P12 radio jest potrzebne do wspolpracy z komputerem chociaz dodatkowe radio to duzo zmieni z jakoscia dzwieku ale dodatkowe miejsce zajmuje. cos za cos. chociaz mozna to seryjne radio wrzucic gdzies za tapicerke i wmontowac dodatkowe w panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzięki za wszystkie sugestie Znalazłem jednak inną alternatywę alternatywę,którą polecam wszystkim, którzy chcą słuchać muzę w aucie na maxa. Polecam transmiter mp3, zakupiłem i jestem pod wrażeniem : słuchanie muzy z kart SD, pendrive, każdego urządzenia z wyjściem jack 3,5, nieograniczone możliwości wszystko na głośnikach w aucie, po zastosowaniu przejściówki z gniazda zapalniczki na sieć 220v (ok. 20 zł) można słuchać muzy mp3 w domu z każdego radia, wieży. Ceny takiego urządzenia na allegro od ok. 40 zł, polecam ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 tez jakies rozwiazanie... kiedys sie tym bawilem nie jest to super jakosc ale do zwyklego posluchania starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Sarkas01, trzeba było obrazu, że taka jakość Cię zadowala. Było wałkowane na forum. Możesz zamieścić jakieś fotki i parametry tego transmitera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Transmiter działa na jednej z 206 możliwych do wybrania częstotliwości, wejście na SD CARD, wejście USB, wejście Jack 3,5. na wyświetlaczu wybrana częstotliwość, tytuł utworu, wykonawca, pilot (głośność, equalizer, wybór częstotliwości, głośność, przełączanie utworów, wybór utworu po numerze) sprzęt ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dodaj foto i ile za to zaplaciłes-moze jakis link??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 oto link cały opis, zdjęcia: http://www.allegro.pl/item406154972_hit_tr..._sd_mmc_23.html [ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 18:54 ] albo tu, ja mam ten : http://www.allegro.pl/item408539985_hit_mp..._usb_pilot.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Sarkas01, i to Cie zadowala?? OMG ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 bez urazy-sprawa gustu urzytkownika.Ale moim zdaniem to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koko666 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 sa jeszcze trasmitery "przewodowe", ktore wpinasz w kabel antenowy, duzo lepsza jakosc, malo osob wie ze takie istnieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 sa jeszcze trasmitery "przewodowe", ktore wpinasz w kabel antenowy, duzo lepsza jakosc, malo osob wie ze takie istnieja... napisz słowo więcej o tym wynalazku, może jakiś link do czegoś takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koko666 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 link raczej nie wystepuje, jak wystawialem to na allegro to bylem jedyny... link: http://allegro.pl/item388702127_transmiter...egro_nowy_.html jak sie to dobrze zalozy to sie sprawdza, wpina sie to miedzy radio a kabel, montuje pod deska, podpina zasilanie i wyprowadza kabelki np do schowka. jakosc niezla, zalozylem kilka takich i ludzie byli zadowoleni. jedyne o czym trzeba pamietac to to zeby zalozyc wylacznik bo przy wlaczonym transmiterze obniza delikatnie jakosc radia FM gdy przelaczymy na nie... PS. Ziut sporo ci autko pali, no ale pewnie jezdzisz po miescie... no chyba ze doliczasz jeszcze dodatkowe 2 litry zlotej cieczy (z piana na 2 palce) ktora jest twoim paliwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian007 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 mam pytanie odnosnie zmiany radiaw primerze p12..... jak sie tam dostac zeby je bez szkod wydobyc i czy bedzie problem jak wloze jakies inne bo te niestety sie nie nadaje a nie bawia mnie urzadzenia wyzej wymienione w poscie ...a i mam jeszcze pytanie czy do tego LCD mozna podlaczyc DVD?? z gory dzieki za odpowiedz i poprosil bym o jakies wskazowki jak to rozebrac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Chłopie nie masz szans na taka operacje!!! Chyba ze nie masz nawigacji to jest to mozliwe, ale jesli ja masz to zapomnij o tym. Na wyswietlaczu lcd nie bedziesz mial sterowania niektórymi funkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A nie do końca... Wszelkie sygnały do wyświetlacza LCD lecę z DVD - to w procesorze DVD są obrabiane i przesyłane na LCD. Nie mniej jednak kamera cofania jest podpięta bezpośrednio w wyświetlacz wycinając wszystko co leci z DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek82 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 A nie do końca...Wszelkie sygnały do wyświetlacza LCD lecę z DVD - to w procesorze DVD są obrabiane i przesyłane na LCD. Nie mniej jednak kamera cofania jest podpięta bezpośrednio w wyświetlacz wycinając wszystko co leci z DVD. po których kabelkach idzie sygnał z kamery do lcd (chodzi o kolory)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi