maniek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zamierzam przeczyścić przepustnicę. Starałem się dobrać do niej, odkręciłem puszkę filtra powietrza, wszystko dookoła zeszło, tylko pytanie czy sama przepustnica jest przykręcona 4 imbusami ? Bo nie chciały (śruby) puścić, a ja też nie chciałem robić nic na siłę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 z tego co pamietam to: 4 sruby linka 2 wtyczki weze i uwazaj zeby bardzo nie porysowac uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alpin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 z tego co pamietam to:4 sruby linka 2 wtyczki weze i uwazaj zeby bardzo nie porysowac uszczelki Witam. Czy w tych dwóch wężach nie ma przypadkiem płynu chłodniczego? Bałem się je odłączać i poskręcałem wszystko do kupy. Robiłem to co prawda w GA16DE, ale pewnie konstrukcja zbliżona. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no czy one sa od ukladu chlodzenia to nie powiem... nie pamietam poprostu a konstrukcja jest identyczna jak w ga16de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alpin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no czy one sa od ukladu chlodzenia to nie powiem... nie pamietam poprostu a konstrukcja jest identyczna jak w ga16de To może zadam inaczej pytanie... Czy do demontażu modułu przepustnicy trzeba spuścić/zmiejszyć poziom płynu chłodniczego? Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 nie trzeba nic robić z płynem. odrazu kup nową uszczelkę pod przepustnicę bo stara może nie wytrzymać zdejmowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 z tego co pamietam to:4 sruby linka 2 wtyczki weze No właśnie, odświeżę trochę temat. Te 4 śruby to są z tego co pamiętam imbusy, wie ktoś może jaki rozmiar ?? Bo nie mam nasadki do klucza chcę podjechać kupić,a nie chcę rozbierać 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.