Gość Adyjan Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ostatnio w mojej pieknej Maksimie przydarzylo sie ze grad troche pokiereszowal karoserię (wiadomo wgniecenia itd.). Planuję się tym zająć Mam wiec pytanie: 1.Znalazlem goscia ktory dach wyprowadzi bez kitowania i takich tam rzeczy - ale musza sciagnac cala podsufitke. Na co mam zwrocic uwage gdy beda sciagac podsufitke? Czy jest to stosunkowo łatwe, czy mozna cos połamać co mogą spieprzyc, moze powiecie mi zawczasu? 2. Jesli bym od ubezpieczalni żądał nowej maski silnika to ile taka moze kosztowac w Polsce? Prosze o powazne konkretne odpowiedzi. Moze ktos sciagal to? Pozdrawiam Maxima QX 3.0 rok 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 2. Najprościej będzie jeśli zadzwonisz do ASO, podasz VIN. Otrzymasz dokładną kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Czy jest to stosunkowo łatwe Gdyby to byl hb to bylo by latwe a w sedanie to ciezka sprawa panie. W fabryce pewnie wsadzali podsufitke zanim wkleili szybe. Musisz ja wyjac drzwiami i to pewnie przednimi a zeby to zrobic nie wiem czy nie bedziesz musial ich zdjac. Wszystko to co napisalem to niestety tylko przypuszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.