Gość maklerboss Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jestem świeżym kierowcą a na dodatek świeżo upieczonym posiadaczem Nissana Micry 1.0 1995r 3d benzyna+gaz Nie mogę znaleźć podstawowych danych technicznych do tego modelu :?: :?: Interesuje mnie odstęp między elektrodami na świecach i ile i jakiego płynu gdzie wchodzi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 odstęp od 1.0 do 1.1 mm, olej - bez filtru 2,9 dm3 - z filtrem 3,1 dm3 ciecz chłodząca 4 litry może odstępu nie da rady znależć ale pojemności płynu na pewno można wyszukać na tym forum , a tak w ogóle to polecam ten temat http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...29&start=35 i ściągnąć książkę, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maklerboss Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Bardzo dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.