Gość jaraos Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam no coz czas pożegnać sie z autem kupiłem cos innego a nikt nie był chętny do kupna całego auta. wiec wszystko co chcecie sprzedaje wszystkie pod zespoły a nawet karoserie z papierami piszcie co chcecie do waszych mikierek ja wystawie na allegro jesli ktos chce to moge cyknac zdjecia jesli ktos chce auto zobaczyc kontakt ze mna 517944190 gg:10621196 skype: jaros88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxofp2p Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jak opłaty i stan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaraos Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 opłaty i przeglad do sierpnia 2009 samochodzik był naprawiany bo miał mała stłuczke tak jak na foto ma uszkodzana uszczelke bo wylewa wode i przedmuchy sa ale jedzie pali na gazie i na benzynie zapraszam bo cena atrakcyjna juz nie podlega negocjacji [ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 12:34 ] witam sprzedana klapa i jeden fotel wiec tego juz nie ma zapraszam do kupna innych cesci [ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 17:04 ] aktualnie zostało mi 2x drzwi maska fotel kierowcy nadkole przednie L i P zderzaki P i T reduktor od instalacji gazowej filter koła z dobrymi oponami gril lampy P i T wszystko moge wystawic na allegro pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.