Gość Skuter27 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wcześniej na 3 biegu micra mi zaczeła czkać przy 40km/h teraz po wymianie kabli na świecach przestała, ale zaczeła na 4 przy 65 do 75km/h czkać co robić ?? Zapłon jest prawidłowy silnik 1.2 rok produkcji 1992 gaźnik benzyna każda pomoc mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 filtry czyste? świece nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 filt paliwa czysty, świece czyste, ale może to jest za mała dawka albo filt powietrza hmm. ale to występuje tylko przy małych obrotach al jak mu się dusi w pedał to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 sprawdz sitko w baku czy jest czyste ktos mial tez ze czkolo autko tzn duziło i bak byl brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to znaczy jak bo jakoś siatka w baku nie widziałem a gdzie ono wogule się znajduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 pod tylną kanapą pod dywanikiem albo wykładziną jest taka blaszka z 2ma srubkami jak ją odkręcisz bedziesz widział bak nalezy potem znowy odkręcic pierscien i wtedy wyjmiesz plywczek i i bedzie tez sitko:;] inaczej niewiem jak wytlumaczyc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 to wytłumaczenie już mi daje jakieś wyobrażenie bo nawet nie wiedziałem gdzie tego szukać , ja mam mikre dopiero od nie dawna jakieś 6msc i to bez awaryjnego mniej więcej oprucz tego czkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ja mam micra od grudnia ,ale juz duzo z nią przezylem:P hehe a jenda na czesci rozkrecalem wiec troche wiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 z ciekawości właśnie sprawdziłem filt powietrza i okazał się on zlekka do wymiany jak skombinuje nowy, znaczy się kupię to dam znać czy to miało mocny wpływ na ten problem, ale chyba myślę żę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 czekamy na informacje:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a może odrazu skombinować jakiś sportowy filtr zamiast seryjnego może ktoś wie jakie są i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a jak się dostać do sitka w baku pod siedzeniem tylnim ?? bo patrzyłem i jakoś mi się nie udało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a może odrazu skombinować jakiś sportowy filtr zamiast seryjnego może ktoś wie jakie są i za ile ?? Nieee , bez przesady, nie do tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 najszybciej będzie jak wezne stary podziurawie gwożdziem to dopiero będzie miał tlenu :DDDD, ale wtedy za długo bym se nie pojeździł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a jak się dostać do sitka w baku pod siedzeniem tylnim ?? bo patrzyłem i jakoś mi się nie udało :/ odkrecasz blaszke (powinna byc przykrecona 2ma srubami) i potem jest taki pierszcien tez go odkrecasz ja to zrobilem za pomocą mlotka i plaskiego srubokreta , zdejmujesz przewody gumowe od paliwka z rurek i wyjmujesz wszystko na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ale gdzie są te śrubki prosze o napisanie miejsca gdzie mam zacząć :/ bo tak w powietrzu to tego nie odkręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zobacz jeszcze, czy nie są przytkane kanały doprowadzające powietrze w gaźniku(takie chyba dwie małe dziurki pod filtrem), ponieważ zatkanie ich powoduje takie właśnie reakcje!! Wyczyśc również gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 te 2 dzysze juz widizałem i są czyste ale rozbierać tego nie chce a nawet odkryłem że są przebicia koło silnika na całą kastę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 POD TYLNĄ KANAPĄ SĄ TE SRUBECZKI:p;] POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ale ja mam problem jak zdjąć tą tylną kanapę :/ nigdzie nie moge znaleść śrubek aby ją wymontować . !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jezeli niemasz dzielonej kanapy to złoz oparcie i podnies za tył do góry a jezeli dzielone oparcie to podnies za przód siedzenia:] mocno :] ja sie meczylem . przyszedl tata szrpnął i bylo ok:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 przy dzielonej kanapie u mnie kladzie sie oparcie i podnosi za tyl :wink: lekko i technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 I wszystko jasne:) a ja chciałem zapytać jak wyczyścić gaźnik nie psując go jednocześnie. czy da się to zrobić samodzielnie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 odkrecasz, wyjmujesz, rozkrecasz, czyscisz, skladasz, wkladasz, przykrecasz nie wymaga to raczej wielkiej filozofii, ale przygotuj sie że bedziesz musioał wymienic uszczelki ( na 100% pod gaźnikiem i od pokrywy gaźnika ) pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 dzosłem do tej płytki, nawet ją odkręciłem ale dajej jakoś nie idzie, bo troche zardzewiałe :/, a najpierw trza węzyki odłączyć ??, ale jakoś dalej nie wiem jak odkręcić ?? bo nie idzie takie zardzewiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi