Gość mdzalewscy Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 K10 miałem przyjemność troszkę i było o.k, skrzynia mocna Sam jeżdzę automatem i kobiecinie mojej też sie spodobało Żona mnie naciska na auto i myślałem o jakiejś K11 za ok. 8tysi w automacie. Ma ktoś jak to się sprawuję ? w ogłoszeniach widziałem 1.0 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 kiedys rozmawiałem z jednym klubowiczem na temat K11 w automacie i on mowił ze jest zadowolony,ale powiedział ze swoja skrzynie naprawiał i koszta były spore,a te skrzynie lubia sie psuc.ja osobiscie bym polecał jednak manualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 niestety skrzynia automatyczna w k11 nie należy do trwałych. Spisuje się może dobrze ale w końcu siadają i koszt naprawy sięga w przypadku starszych k11 połowy wartości samochodu. Wystarczy przeszukać to forum a zobaczysz większość negatywnych opini o trwałości tej skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.