Gość Pablo21 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam Wszyskich od miesiąca jestem posiadaczem N15, podczas jazdy, po przejechaniu kilkudziesieciu kilometrów prawdopodobnie z przednich kół dobywa się świdrujacy dziwięk. Samochodzik jest z 1998r, 125 tys przebiegu, silnik 16 pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Isiek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 jak widzę że ktoś pisze o odgłosach idących od kół nasuwa mi sie tylko jedna myśl która mi sie przytrafiła czyli sprzęgło sie rozwaliło ... A myślałem że coś z kołami raz słyszałem z przodu raz z tyłu jak jechałem jednostajnie to zanikało jak tylko na miasto wjechałem znowu łomot... Choć mam nadzieje że to nie to ale taką prawdę doświadczyłem dzisiaj pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo21 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam mam nadzieje , że to nie sprzęgło. Dziś prowadze do mechaniora dam znać jak coś się dowiem. Dzięki szerokości :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.