Gość Mariusz Marszał Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Czy posiada ktoś instrukcję obsługi, eksploatacji nissana primery III (02-) w polskiej wersji językowej bo ja mam włoską a z włoskim u mnie jak z chińskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mam pewne podejrzenia , że są spore szanse iż być ukryta w temacie: -> PRIMERA - Poradniki, Serwisówki, Instrukcje obsługi, itp. <- znajdującym się w dziale: -> Primera <- a adres do niej http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=37837 punkt pomógł :mikolaj: nie zaszkodzi :one: a temat i tak do usunięcia :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 znowu wpada nowy na imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.