Gość snopi Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 jestem nieszczeęśliwym posiadaczem almery n15. gdy jest zimna odpala bez problemu natomiast po krótszej jezdzie gdy złapie troche temperatury silnik staje i nie da się go już uruchomić . można kręcić i nic. wymieniłem nawt kompletny aparat zapłonowy gdyż w ASO W ELBLĄGU stwierdzili że to wina aparatu i nic to nie dało -pieniądze wyrzucone w błoto.POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wymień czujnik temperatury silnika i powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katt Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 jestem nieszczeęśliwym posiadaczem almery n15. gdy jest zimna odpala bez problemu natomiast po krótszej jezdzie gdy złapie troche temperatury silnik staje i nie da się go już uruchomić . można kręcić i nic. wymieniłem nawt kompletny aparat zapłonowy gdyż w ASO W ELBLĄGU stwierdzili że to wina aparatu i nic to nie dało -pieniądze wyrzucone w błoto.POMOCY i jak sobie poradziłeś, bo mam podobny problem, wymiana czujnika temperatury pomogła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsingtao Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam Miałem podobny problem i mechanik męczył się z tym długo, pomogła wymiana cewki w aparacie zapłonowym. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 nie krzyczymy tz pisz małą literką ,,,Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amdek Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja też miałem podobnie, ale u mnie przyczyną był przestawiony pasek rozrządu, który zmieniał kąt wyprzedzenia zapłonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.