Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] skonczyla sie skrzynia biegów

Gość sopot82

Rekomendowane odpowiedzi

Stało sie 2 dni dluzej moze by ocalala.

Mozna stwierdzic moja winna. Podczas jazdy cos strasznie huczało w serwisie nissana o dziwo powiedzili ze to zla geometria, ze mozna jeszcze smialo jezdzic ale zrobic trzeba. Dwa dni pozniej jade huk niesamowity- laweta warsztat poszlo lozysko powybijało wałki, mechanik mowi ze jeszcze jakies drazki "atakujace uszkodzone" (nawet nie wiem co to jest) obudowa cala. Moze ktos mi powiedziec co z tym fantem zrobic nastawilem sie juz na kupno nowej(uzywanej) skrzyni Auto mialo niecale 60.000 przebiegu almera II 1.5 benzyna 2004r.

Problem jest taki mieszkam w Sopocie w Trojmiescie obdzwonilem juz chyba wszystkie warsztaty kazdy mowi nowa skrzynia. W internecie znalazlem jeszcze firme zajmujaca sie regeneracja skrzyni biegow zadzwonilem poinformowalem jak sprawa wyglada mowia ze do zrobienia jezeli 5 bieg jest "ok"(ponoc jest tak mowi mechanik u ktorego auto stoi" Powiedzcie co mam teraz zrobic?

Odezwij sie do nich: http://moto.gratka.pl/katalog_uslug/firma/2147-id.html . Moj tata wyienial tam skrzynie do corolli i chlopaki sie w jeden dzien uwineli. Koszt ok 1200zl ze wszystkim. Tyle ze on tam pojechal bo samochod jeszcze jezdzil, mysle ze jak sie dogadasz to kurierem skrzynie tez wysla o ile beda ja mieli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...