Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

PILOT PRZY KIEROWNICY OD RADIA FABRYCZNEGO

Gość piasek_1981

Rekomendowane odpowiedzi

Gość piasek_1981

WITAM CZY PO WYMIANIE RADIA FABRYCZNEGO NA INNE PILOT PRZY KIEROWNICY MOZE BYC ZASTOSOWANY DO PRZYCISZANIA I PODGŁASZANIA W NIEFABRYCZNYM ??????????????? I JAK TO MOZNA ZROBIC DZIEKI ZA POMOC

WITAM CZY PO WYMIANIE RADIA FABRYCZNEGO NA INNE PILOT PRZY KIEROWNICY MOZE BYC ZASTOSOWANY DO PRZYCISZANIA I PODGŁASZANIA W NIEFABRYCZNYM
.

Po raz kolejny piszesz to samo i "krzyczysz" na forum.

Pilot od radia fabrycznego ale do jakiego radia chcesz wykorzystać(model producent)?

Przejrzyj dział "car audio" na forum zanim coś napiszesz.

P.S. tematy tagujemy :!:

Gość piasek_1981

chodzi mi o pilota fabrycznego przy kierownicy od fabrycznego kaseciaka który podłaczony był kostka na 3 kable i czy mozna go wykorzystac podłączyc do radia niefabrycznego?????????????

Radia AIWA miały kiedyś możliwość podłączenia pilota zewnętrznego ale jeżeli chodzi o nowe radia marne szanse że znajdziesz coś pod co podłączysz sie z tym pilotem.

Chyba że rozpracowany będzie schemat i wlutowanie kabelków na stałe może coś dać.

Ewntualnie w nowych (z CD) Nissanowskich radiach znajdziesz miejsce na podłączenie takiego pilota.

mojej Lasce do Polówki kupiłem radio JVC KD 520 czy coś i ono podobno można spiąć z fabrycznym sterowaniem ale nie jestem pewien na 100% musiałbyś to sprawdzić, co do radia to ładnie wyglada ale kiepsko gra - moj stary Xplod z byłego seja tłukł o wiele mocniej i nie przeskakiwał tak na dziurach :kosci:

jak jesteś z warszawy to na ul. ekspresowej jest sklep z radiami i jak będziesz u nich kupowął to ci spradwza czy działa. Ceny mają podobne do marketów a marki rózne,.

W radiach Pioneer (mam DEH5900) jest wejście na kablowe sterowanie radiem - niestety nie da się go bezpośrednio podłączyć do seryjnego sterowania nissanowskiego - potrzebny byłby jakiś konwerter. Jeśli ktoś coś takiego odkryje to też niecierpliwie czekam na info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...