Gość Lamera Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 WItam Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Almery 1.5 2001r. Trudno mi powiedzieć co to jest za wersja wyposażenia bo auto kupiłem w rajchu w salonie Suzuki. Jest z pewnością bezwypadkowe, ma 91 tyś km, 3dr, klima, 4airbag, ABS, elektryke szyb i lusterek, centralny, wspomaganie, halogeny, lotkę z tyłu itp. Co do wersji wyposażenia i gadżetów w środku pogadamy później natomiast teraz mam do was kilka pytań o auto. 1. Czy kontrolka od ABSu przy odpalaniu auta zapala się dosłownie na sekundę i gaśnie a nie pali się troszkę dłużej tak jak np od poduszek ?? (ABS działa) 2. Czy sam ABS załącza się dość szybko zwłaszcza przy małej prędkości i zatrzymaniu auta ? 3. Czy przyciski od rekulacji świateł i ustawiania lusterek, blokady zamka w drzwiach kierowcy są podświetlane ? 4. Jaki jest rozmiar seryjnych opon 1.5 i rozstaw śrub do alu ? 5. Czy pod seryjne radio można podłączyć zmieniarkę, wzmacniacz itp ? 6. Ile pali wam Almera 1.5 ? 7. Czy w miejsce seryjnego ostatniego tłumika (tego owalnego) można wstawić tłumik sportowy ale okrągłą puszkę 110 mm ?? Z góry Dzięki za odpowiedzi, jeśli chodzi o mnie to Krzysztof, 28 lat. Poznań, pracuje w Salonie samochodowym, wcześniej przez długi czas jeździłem Fiestą i spoooooro czasu spędziłęm na forum Fiesta klub polska Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ta wpada nowy na imprezę połowę rzeczy możesz sprawdzić sam ale ci sie nie chce na pewno nie chciało Ci sie przejrzeć również tego http://www.nissanklub.pl/forum/faq.php ani użyć tego http://www.nissanklub.pl/forum/search.php zapraszam do lektury a potem zadawać pytania w istniejących wątkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.