Gość CzarsonLSW Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Siema Załanczam Filmik http://pl.youtube.com/watch?v=AOz9BJtQud0 Przy Koncu Filmu jak i na 2:12 min jest ciekawie wygladający efekt wie ktos moze jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jeżeli chodzi Ci o "bad look" to żywica i mata / specjalna wata szklana i kilka innych drobiazgów do modelowania + pare bez sennych nocy i jest do zrobienia, potem tylko malowanie. Na koniec zagadka czy przejdzie przez diagnostę przy przeglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 hmm no fakt Efekt wygląda Fajnie moze sie nad tym zastanowie ale wątpie ^^ A jak załoze tzw "Tuningowe progi itp" to tez przeglądu nie przejdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zależy jak duże. Różnie na to patrzą jakieś% z powierzchni klosza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 na 2:12 min jest ciekawie wygladający efekt akurat zasłonięcie świateł taśmą nie wygląda za ciekawie ...ale na tych fotkach pod koniec filmiku fajnie to wygląda... Ps. niezła muza...od razu przypomina się gran turismo na PSX :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Progi i Zderzaki jakies znajde bo od małego moim marzeniem było mic auto wyglądające jak z NFS co marzenia ^^ czasem sie spełniają dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 co marzenia ^^ czasem sie spełniają no i tego Ci życzę :one: ...tylko działaj rozważnie, bo wiele się widzi aut które wyglądają jakby były z wiejskiej wersji NFS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zapodaj fotki swojej setki Widzę parę nowych setek w Świdniku, ciekawe, która to Twoja. Moja jest biała z szachownicą, najgłośniejsza w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Moja Czerwona Czesto Na Galeri Wenus Stoje Zajezdzaj To pogadamy o Autkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro_zapas Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Progi i Zderzaki jakies znajde bo od małego moim marzeniem było mic auto wyglądające jak z NFS co marzenia ^^ czasem sie spełniają dzięki za info Ja swoje wlasnie pieczolowicie spelniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja juz nie pragne auta niczym z NFS bo to w H** kosztuje zrobic to profesjonalnie i zeby wzbudzalo podziw. a to jednak nie jest na kieszen studenta alee moze:P Jezdzi u nas takie padło malowane wałkiem przed blokiem z siatką murarską ala tunin Gies jak sie patrzy i zwątpiłem w taki tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 a nie wiecie może ile kosztuje zaszczep światełek od innej fury ?bo czaje się na 100-tke ale ten przód mnie troche odpycha...poza tym bryłe ma zajebistą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CzarsonLSW Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Bodajze od Golfa 4 Pasują swiatełka po nie wielkiej przerobce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/item483989082_nissa...ym_tuningu.html widział ktoś tę furę ?za***isty przód.wielki podziw dla właściciela bo to naprawde kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/it...ym_tuningu.html widział ktoś tę furę ?za***isty przód.wielki podziw dla właściciela bo to naprawde kawał dobrej roboty. Kwestia gustu, osobiście to mi się wogóle nie podoba, tak samo przód jak tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi