Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] Sworzeń wachacza dolny

Gość BIAŁY

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę wymienić sworzeń wachacza. Kupiłem już tylko pytanie czy taki sam jest w P 10 i w W 10. Bo w sklepie powiedzieli że taki sam i będzie pasował.

Co wieczie na ten temat? bo ja nie wiem czy będzie pasował.

• 5 tygodni później...

siemka nie jestem pewny ale bedzie pasowal bo to jest sam przod wszystkie parametry maja raczej takie same wiec powinno pasowac :one: :one: :one:

[ Dodano: Nie 14 Wrz, 2008 16:04 ]

siemka nie jestem pewny ale bedzie pasowal bo to jest sam przod wszystkie parametry maja raczej takie same wiec powinno pasowac [/color]

Primerki W10 mają inne zawieszenie z przodu niż P10, nie mają wahaczy górnych tylko zwykłą kolumnę Mcpherson a tym samym sworzeń jest inny. Zobacz TU , jest nawet zdjęcie tego sworznia, jak widać jest przykręcany a w P10 jest wciskany.

• 3 tygodnie później...

widze ze w p10 jest wciskany sworzen. a moje pytanko czy wymiana sworznia ejst trudna i czy da sie ja zrobic samemu we wmiare krotkim czasie czy lepiej do fachowca dac??

[ Dodano: Sob 11 Paź, 2008 19:21 ]

dolny sworzen ok. poszly mi lozyska na zwrotnicy :P ale powymieniane i smiga :kosci:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...