wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dziś stałem się właścicielem kolejnej "nyski". Krótki opis: P11 z 1997roku 2,0 Turbo Diesel Kolor rdzawy/rudy/bordowy/metalic w/g oznaczenia SLX - dekodowanie VIN ukaże prawdę. Plany: alu felunek - może podejdzie po Sunnym. a dalej się zobaczy. Zdjęcia po oficjalnej prezentacji na spocie SNKP 5.09.08r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 nono wieshaq dalej przy Nissanie obejrzymy na spociszu autko P11 ma rozstaw 4x114,3,sunny 4x100 bodajże.. jakbyś szukał alu to mam takie do jakby co. Pisz jakbyś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Fele mam z podwójnym rozstawem 4x100 i 4x114 kwestia centrującego otworu i zasadności zmiany z 15" na 14" cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Gratulacje...oby furka się dobrze sprawowała :one: Koniecznie dawaj foty!!! Ps. Szkoda, że dzisiejsza wycieczka do mnie nie wypaliła...ale jak to mówią nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No dobra uchylę rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 cholera....koło jestem oświecony żeby się bez złych przygód autko sprawowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 nie zakładaj felg 14 to nie będzie to pomiomo że felgi na sunnym miałeś :one: sprzedaj i kup 15-16 coś co będzie pasowało Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Przed chwilką byłem przy wozie i : Stoi na stalowych 14" a nie 15" jak mi się zdawało. jak ogarnę się finansowo pomyślimy nad felunkiem 15"/16", mam coś w nie wygórowanej cenie na oku prawda Rysiu83? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gratuluje świeżej gabloty :one: niech sie dobrze sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dzięki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 nawet nie zadzwoniłeś gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 przecież dzwoniłem ze jade po fure a potem wysłałem sms-a :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ale numer, skąd mogłem wiedzieć, że kupiłeś bo potraktowałem sms-ka jako kolejną reklame, jak sie wyswietlił jako 119999 Nawet go wczoraj nie otwarłem. Jeszcze raz wszystkiego naj... :diabel2: lepszego xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Problemy z dekodowaniem VINu w końcu zaowocowały pozytywnie: Model : FVCALFFP11TGAJG-2- BODY: 5HB Prod.M/Y: 0397 Color :#AP0 - Mid Red GRADE: SLX ENGINE: CD20T TRANS: F5 Model Series: P11E DIGITS DESCRIPTION 17 AIR CONDITIONING 15 6 SPEAKERS 14 ASSIST AIRBAG & REAR HEADRESTS & KEYLESS ENTRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 pogratulować nabytku .... z tego rąbka tajemnicy wynika ze fajne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Po spotkaniu z VilQiem furka już oklejona. [ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 20:50 ] Niestety felunek (OZ z podwójnym rozstawem śrub z Sunnego) nie nadaje się do dalszego użytku, jedna felga jest prawie prosta a reszta to szmelc. Na razie prima zostaje na stalowych 14' a na wiosnę się zobaczy. [ Dodano: Sro 15 Paź, 2008 16:04 ] Wczoraj miało miejsce grupowe hamowanko wynik bardzo daje do myślenia 75,5km/4047rpm i 141Nm/3056rpm Trzeba będzie wydłubać to i owo żeby wrócić do serii i może coś + :036: [ Dodano: Sro 15 Paź, 2008 20:37 ] i wykresik z hamowni czyli podstawa od której zaczynam dłubankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Powodzonka w dalszym dłubaniu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzięki ale po dzisiejszym spotkaniu z 206 i w konsekwencji z rowem pomiędzy Giżyckiem a Oleckiem wyprowadzenie blacharki na pierwszym miejscu. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 furka już odmalowana? Na tych alu autko super się prezentuje Co zrobiłeś z Twoimi OZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zabiegany ostatnio byłem, a szczerze jeszcze nigdy nie prowadziłem TD Nissanowego - czy kiedyś użyczysz mi go by się bryknącć do okoła osiedla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Mimier jeszcze nie odmalowana. Kasa rozjeżdża się na inne duperele częściowo powiązane z samochodem. :/ (mimier) Na tych alu autko super się prezentuje[/Quote] Dzięki ale to zasługa Rysia a właściwie felg od niego. (mimier) Co zrobiłeś z Twoimi OZ?[/Quote]Jak już wcześniej pisałem nie nadawały się do dalszego użytku, jedna felga była prawie prosta. Coobcio nie ma najmniejszego problemu jak znajdę chwilkę to podskoczę do Ciebie i może znajdziesz chwilę po między Saabem, Banditem itd. Dodano: Pią 22 Maj, 2009 19:38 Coobcio pojeździł coś popatrzył tu coś puknął tam coś odkręcił dmuchnął przykręcił i już furka lepiej chodzi. Sprawdzenie manometrem wskazało prawie poprawne ;)działanie turbiny. Pomyślimy nad podniesieniem doładowania, może mała przeróbka dolotu EDIT: JUTRO JEDZIEMY DO LAKIERNIKA Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez wieshaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No i Primka znów w jednym kolorze. Na zdjęciu z Micrą Żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No i Primka znów w jednym kolorze. Na zdjęciu z Micrą Żony. Niezła klubowa parka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi