Gość dlugi Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam czy ma ktoś sposób na parujące lampi przód i tył w almerce N16 po liftingu . Latem tego problemu niema ale jak zaczną się chłodniejsze deszczowe dni to zaczynają parować pomimo że nie były klejone ani nie są uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 do ASO - podlegają wymianie gwarancyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 z tego co ja wiem podlegają wymianie tylko wtedy gdy soczewki się topią nie wiem czy z powodu samego parowania ci je wymienią a wymieniałeś je już w ASO jak była cała ta kampania o przepalonych soczewkach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlugi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Moja Almerka jest z 2004 r a ja jestem drugim właścicielem więc raczej nie mam szans na wymianę serwisową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dybekz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja jestem drugim właścicielem więc raczej nie mam szans na wymianę serwisową Podobno nie ma znaczenia którym jesteś włascicielem oni maja odnotowane w swojej bazie czy były wymieniane czy nie i na tej poddstawie wymieniaja z tego co wiem. Wiec warto się przejechać do serwisu i dowiedzieć - nie ma nic do stracenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Czy ktoś zna numery VIN Almer które są objete wymianą refrektorów ? Według serwisu w mojej z 2005 roku nie podlegają wymianie. Jedna soczewka już przepalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.