kabaczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 witam użytkowników forum. potrzebuje waszej porady co lepiej zrobić wymienić ten silnik na nowy czy robić remont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nowego to już raczej nie dostaniesz, chyba, że z jakiś zapasów serwisowych A z wielu dyskusji na forum wynika, że lepiej kupić używkę. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabaczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 znaczy chodzi mi o uzywke w sensie nowy. a w jakim pzredziale cenowym plasuje sie kupno i wymina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabaczek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 szybko tagowałem i pomyłka a z silnikiem problem poważny, chodz u mechanika nie byłem bo długi week ale akcja jest taka nie ma mocy coś stuka w przepustnicy cylindry siadły masakra czyli pewnie przekładka ale cena mnie zmartwiłes i skąd wsiąść dobry silnik na allegro troszke nie ufam, nawet z dystansem podchodze ale jak nie bedzie skąd noi sa dwa jeden za 2500 na który bym sie łasił jak bym miał haajs a drugi za 1500 oby dwa od anglików a ciekawe jak oni to poskładali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Z tymi 4kpln to lekka przesada. Przekładka to myślę maks 700zł a silnik można znaleźć za 1,5-2kpln. Jak silnik padaka, panwie grają itp. to wymieniać jak poszła np. głowica to robić. [ Dodano: Nie 17 Sie, 2008 19:13 ] Najlepiej posłuchać silnika jeszcze na aucie, pomierzyć kompresję i jak będzie ok. to brać. W przeciwnym razie wymóc jakąś pisemną gwarancję na sprzedającym. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabaczek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 dzisiaj poniedziałek trafił do mechanika, jestem informowany co sie dzieje bo nie ma mnie w miejscowości i znajomy sie tym zajmuje narzazie mi przekazał ze poszedł wtrysk, na przekładke tak szybko by mnie stac nie było najlepiej jak by sie tak zakończyło a co będzie to zobaczymy pozdro i dzięki za zainteresowanie i odp [ Dodano: Sro 20 Sie, 2008 16:37 ] już gra. popychacze poszły i tak waliło teraz trzeba olejek zalać nowy i śmigać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.