Gość TomK Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja ostatnio tez się obawiałem że rezerwa mi nie świeci. Wskazówka paliwa na zero a lampka dalej ciemna więc wjechałem na podjazd pochyły ok 45stopni poczekałem chwile i sie zapaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 u mnie jak kupiłem to lampka się świeciła, teraz się już nie zapala, ale jak zepnę na złączu baku na krótko to świeci czyli czujnik się skończył :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert1508 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 muszę to sprawdzić. łatwiej tam niż liczniki wyjmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 no to ja sie dolacze, jakis czas temu tez wymienialem pare zarowek, ale chyba cos nie tak dokrecilem, bo przestala sie podnosic wskazowka temperatury, wiec musze rozebrac. widze na fotce, ze tez bez sciagania kierownicy byly sciagane zegary - juz 2 razy je tak sciagalem, ale zawsze jak je wkladam, to wydaje mi sie, ze zaraz mi peknie w rekach jak sie przeciskam przez kierownice zeby w ta wneke wlozyc, do tego zawsze jak mam wymontowane, to obrotomierz dobrze dziala, a jak wloze, to znowu zaczyna wariowac, pewnie styki na folii... a kazdej n15 jest kontrolka otwartych drzwi? bo u mnie albo sie nie swieci, albo spalona, albo nie mam tam zarowki, jutro sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 dzisiaj rozebrałem zegary a tu zonk same małe t5 brak dużych oprawek ,tylko różnica w watach 2w i 3w. I żadnych kapturków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi