Gość Slavecky Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mam powtarzający się problem z pilotami (orginalny system NATS) Ano świeci się delikatnie dioda w pierwszym pilocie, drugi padł zupełnie. Wymiana bateryjek + przeczyszczenie nie wiele dały Poza tym chciałbym przestroić "antynapad" coby mi po każdym otwarciu drzwi nie uruchamiał procesu migania awaryjnymi i w efekcie odcinania zapłonu jesli sam nie zdezaktywuję "złodziejki". W ogóle na grzyba mi teraz antynapad - kto by mnie chciał wysadzić z 6 letniego kompakta Poza tym zainstalowałem sobie czujnik temp, którego za chiny - mimo dużej opisowej pomocy ze strony forumowiczów nie udało mi się zaktywowac Macie jakiegoś magika w W-wie godnego polecenia? Pozdr S, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wjck Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czy szukasz jeszcze? Bo mogę wysłać namiar na gościa z Ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfor Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mam powtarzający się problem z pilotami (orginalny system NATS)Ano świeci się delikatnie dioda w pierwszym pilocie, drugi padł zupełnie. Wymiana bateryjek + przeczyszczenie nie wiele dały Poza tym chciałbym przestroić "antynapad" coby mi po każdym otwarciu drzwi nie uruchamiał procesu migania awaryjnymi i w efekcie odcinania zapłonu jesli sam nie zdezaktywuję "złodziejki". W ogóle na grzyba mi teraz antynapad - kto by mnie chciał wysadzić z 6 letniego kompakta Poza tym zainstalowałem sobie czujnik temp, którego za chiny - mimo dużej opisowej pomocy ze strony forumowiczów nie udało mi się zaktywowac Macie jakiegoś magika w W-wie godnego polecenia? Pozdr S, Wiesław Joński ul. Zawiślańska 13 (Płudy) 226148731 jest super. sam ma nissana primerę. wieel razy mi pomógł i jest tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.