Gość dna Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, mam trywialne pytanko jak w temacie. Będę wymieniał świece i potrzebuję kupić klucz do świec. Nie jestem samochodem, a nie chciałbym drugi raz jechać. Nie znalazłem odpowiedzi w wyszukiwarce. Jaki jest potrzebny rozmiar klucza do świec do Almery N16 ? I czy kupić krótki czy długi ? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, klucz to 16 co do długości to tak na 20cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dna Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 dzięki wielkie Wik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugux81 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam, wlaśnie się zarejestrowałem...mam n16 2.2 di i.....posypała sie na dobre!!!! 1. coś strzela w maglownicy podczas skrętów, druga sprawa na trasie nie moge poradzic sobie z polonezami...muł sie straszny zrobił, spalanie jest w porzadku, na granicy 6 litrow trasa, zadna lampka sie nie swieci, co mi padło ze tak okrutnie przyspiesza??? pomozcie, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.