Gość magnum500 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, to jest mój pierwszy post i napewno nie ostatni. Przejdę może do rzeczy, bo nei pora na rozmowę, nie w tym temacie. Tak więc chciałbym zasięgnąć porady, zadać pytanie: jakie jest oprogramowanie do komputera micry ? Chciałbym ściągnąć program żeby usunąć błąd który mi wyskoczył ( grzebałem przy instalacji, zaznacze ze laptopa i kable mam ) a kompletnie nie wiem jaki jest program do MICR. W oplu dla przykladu wiem, bo mam tez Opla Vectre i tam jest dla przykaldu OPEL TECH 2. Proszę o pomoc i z gory dziekuje. POZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 chodzi ci o soft do laptopa diagnostyczny czy jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magnum500 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak dokladnie cos takiego, zebym mogl usunac blad ktory mi wyskoczyl ( niby ten blad to poduszka powietrzna ) i swieci sie caly czas a wszystko jest wporzadku a nie chce dla takiego czegos wyrzucac stu zlotych jak mam laptopa i kabel ale programu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 postaram sie podpytac i wyszukac jakis. [ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 19:43 ] we wtorek bede wiedzial od chlopaka co w nissanie pracowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.