Gość Eryk1 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak jak w temacie jakie sa roznice 1.0 60 koni 2000-2002 r i 1.0 54 konie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 6 KM, sorki ale podkusilo mnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 6 KM Trafna i jakże rzeczowa odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melo84 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a jak mogę sprawdzić świece ?? czy sa dobre bo coś nie chce mi odpalić mikrus , świece sprawdziłem nie są zalane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melo84 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nieee zero okopcenia i rdzy ... ale dla pewnosci bym sobie sprawdził , lecz nie wiem jak ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Hmm czyli wytrzymalosc lancuszka rozrzadu taka sama , ale 6 koni wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Cala reszta to samo różnią się osprzętem i nie jest to samo :-P, te 1.0 60KM były krótko i zdaje się że jeszcze je zmodyfikowano trochę i też jako 1.0 16V 60KM trafiły pod maskę k12. W 1.0 60KM są: cewki zapłonowe, przepływomierz jest osobno, a nie jak w 54KM na stałe w przepustnicy, także posiadają dwie sondy lambda, 54KM mają tylko jedną pod maską w kolektorze, a 60KM ma jeszcze przed drugim katalizatorem pod podłogą reszty nie miałem okazji sprawdzić, ale jeszcze zapewne coś by się znalazło pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Niby 6 koni więcej ale za dużej różnicy nie odczujecie gdzieś czytałem że ma inne pierścienie większe katalizatory i takie tam a do tego są problemy z elektroniką badziewny przepływomierz osobne cewki które są nie tanie a kiedyś się zużyją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.