Gość Robercik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam Klubowiczów.Mam problem.Otóż w moja M.K 11 z 94r. zaczyna wydawać z siebie dziwne odgłosy.Wygląda to tak jakby jakieś gumowe elementy ocierały się o siebie,szczególnie słychać to na progach zwalniających,krawężnikach itp.Dodam ze rano jest cicho i spokojne,dopiero jak auto nagrzeje sie na słońcu daje to coś znać o sobie.Jeżeli ktos zainteresuje się moim problemem bedę wdzieczny.Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kocurek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 obejrzyj poduszki silnika i wszystkie elementy gumowo-metalowe zawieszenia, sprawdź luzy na sworzniach i przegubach i amortyzatory czy nie przeciekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micro_Radek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mam to samo w mojej Micrze. Piski gumy nasilają się szczególnie po deszczu. Tematem zajme się przed zimą, ale jak ktoś ma jakieś uwagi i pomysły to jestem wdzięczny za ich podanie. Podobno są jakieś środki do smarowanie elementów gumowych, prawda to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.