Gość romus111 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 witam, chciałbym wymienić żarówki w przednich kierunkach na osram diadem, mam pytanie: czy są to żarówki symetryczne czy asymetryczne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie pamiętam jakie są ale trzeba spiłować jeden bolczyk bo nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzyBek80 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Bolce są symetryczne. Ja kupiłem na allegro żarówki CARPOINT (niby holenderskiej produkcji) i można było wybrać sym. czy asym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 o to mi chodziło dzięki:) a żeby wymienić bez rozklejania trzeba odkręcić kierunek i co dalej? jeszcze tegoo nie robiłem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sama wymiana żarówek nic Ci nie da!!! W kierunku jest pomarańczowa bańka którą musisz wyjąć lub potłuc!!! Zobacz na moje wcześniejsze posty, jest tam zdjęcie na którym ją widać... Jeśli nie chcesz rozklejać kierunków to też można to zrobić, tu masz link: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...=pomara%2Acz%2A Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Powiem Ci szczerze Grucha Jr, że mi się to podoba! Gratuluje inwencji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djkovi22 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ja tam mam zrobione takie kierunki bez rozklejania lamp tylko odkreca sie kierunek i w srodku niszczy ta pomaranczowa banke i efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 a masz jakies foty o przeróbce? bo te na polskiej jeździe są przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ja tam mam zrobione takie kierunki bez rozklejania lamp tylko odkreca sie kierunek i w srodku niszczy ta pomaranczowa banke i efekt super Można i tak ale wtedy nie zrobisz tak żeby przypominały te z GTI, czyli żeby były czarne z boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 grucha wszystko się zgadza, ale lampy przed liftem brzydko wyglądają przerobione ala GTi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzyBek80 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak źle to nie wygląda i może bardziej chodzi tu o chęć zmierzenia się z materią, sprawdzenia co jeszcze da się zrobić za niewielkie pieniądze. Poza tym myślę o zmianie lamp na te po lifcie i będzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Poza tym myślę o zmianie lamp na te po lifcie i będzie gitara. to zmień od razu na kierunki od GTI będzie się ślicznie prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 grucha wszystko się zgadza, ale lampy przed liftem brzydko wyglądają przerobione ala GTi. No ale ja mam po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 aaaaaa no tak no to ładnie będzie wyglądało... ja trochę myślę o zmianie kierunków i lamp na te po lifcie ale $$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djkovi22 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 aktualnie sa juz wrzuce fotki po zmianie kierunkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 koledzy jakim narzędziem posługiwaliście się przy wytłuczeniu tych baniek (bez rozklejania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Najlepiej lutownicą przeciąć na 4 a potem penseta albo wąskie szczypce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 albo potłucz i nalej wody i wypłucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 gotowe:) dzieki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djkovi22 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co mam zrobic zeby byly czarne z boku?? [ Dodano: Pią 03 Kwi, 2009 22:21 ] pokaz efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzyBek80 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a co mam zrobic zeby byly czarne z boku?? rozkleić i zetrzeć rozpuszczalnikiem farbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a co mam zrobic zeby byly czarne z boku?? rozkleić i zetrzeć rozpuszczalnikiem farbę... Rozpuszczalnikiem albo drobnym papierem ściernym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djkovi22 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a to musze sie za to zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 siema. Mi wyszło tak, kierunki całe czarne, do tego jeszcze bedą lampy jak w gti, takze bedzie to jeszcze lepiej wygladalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi