grucha jr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ale czemu boku kierunkowskazu nie masz na czarno? Jak zrobisz lampy na GTI to się pochwal Też nad tym myślałem, ale trochę boję się rozklejania lampy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 bok kierunku też jest na czarno tylko takie zdjęcie i nie dokładnie widać. No ja niedługo się będę brał żeby zrobić je na gti także się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość groszek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 witam ja postanowiłem troszeczkę pójść dalej 1)zakupiłem lampy po lifcie 2)rozkleiłem szkła opalarką 3)odkręciłem przesłonę żarówki H4 4)zamontowałem soczewki typu H4 z elektryzczną przesłona krótkie- długie 5) okleiłem folią czarną matową odbłyśniki jak w GTi 6)zamontowałem zestaw bixsenon 6000K 7)rozkleiłem kierunki i okleiłem je na czarno Efekt w nocy - super widoczność i równe odcięcie( nie oślepiają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 witam ja postanowiłem troszeczkę pójść dalej 1)zakupiłem lampy po lifcie 2)rozkleiłem szkła opalarką 3)odkręciłem przesłonę żarówki H4 4)zamontowałem soczewki typu H4 z elektryzczną przesłona krótkie- długie 5) okleiłem folią czarną matową odbłyśniki jak w GTi 6)zamontowałem zestaw bixsenon 6000K 7)rozkleiłem kierunki i okleiłem je na czarno Efekt w nocy - super widoczność i równe odcięcie( nie oślepiają) No to co się nic nie chwalisz? Dawaj zdjęcia jak to wygląda. Też chce wsadzić soczewkę. bixsenon już mam właśnie 6000 K. Opisz jak robiłeś itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Stary temat, ale wkleję coś w temacie. Jako, że szewc bez butów chodzi, a detailingiem i naprawą reflektorów zajmuje się ponad 12 lat w końcu na stół trafiły moje reflektory. W skrócie: Nowe projektory BiLed NHK Malowanie przysłony na czerwono Dodatkowa soczewka na pozycji Malowanie wnętrza na czarno Nowe klosze Koszt nie ma znaczenia Poniżej zdjęcia przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi