ajpo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jak zdjac tylna lampe stopu w P11.144 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ajpo, ściągnij manuala http://www.sendspace.pl/file/99fVnSNC/ i poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajpo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Niestety w manualu niema nic na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 W jakim nadwoziu ta P11.144 ? W każdym razie na samej obudowie powinny być zaślepki a pod nimi śruby 8mm najlepiej podejść tam z długim kluczem nasadowym. Jeżeli chodzi o HB i Kombi w sedanie nie wiem jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffaello77 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Qurcze jak nazywa się element lampy tylnej WP11.144 , w którym obsadzone są żarówki (ta płytka ). Poupalało się mi to i nie wiem jak tego szukać po necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja bym to nazwał oprawką/obsadką żarówek lampy tylnej. Sadzę że samego takiego elementu nigdzie nie dostaniesz. Jedyna szansa na szrotowni z angolami gdzie akurat stoi prima WP po zaliczonym dzwonie i z lamp jedynie to pozostały te oprawki W wp11 i wp11,144 są identyczne lampy tylne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.