Gość Smoła Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wczoraj próbowałem znaleźć centralkę od centralnego zamka, ale zamiast tego namierzyłem COŚ takiego. Czy ktoś wie co to może być. To jest połączone z pedałem hamulca. Wygląda mi to na jakiś czujnik? :?: Jak naciskam hamulec, to to okrągłe odsuwa się od tego czegoś zakończonego na niebiesko. :/ Czy tak może wyglądać centralka od centralnego zamka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 pierwsz to czujnik stopów drugie to komputer, centralki szukaj raczej na lewym przednim słupku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dokładnie tak jak napisał bonzo- Pierwsza fotka to włącznik świateł stop a drugie wygląda na komputer sterujący pracą silnika. Centralka od centralnego będzie albo w słupku albo pod którąś z plastikowych osłon przy słupku A przy podłodze (na lewo od pedału sprzęgła; ew. to samo miejsce z przeciwnej strony) Sprawdzisz czy to ta nasłuchując czy "cyka" przy wduszeniu cypelka od zamykania drzwi od wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki panowie, że szybką odpowiedź. Zatem dziś drugi dzień poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demano1 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Cykać , będzie w podłokietniku , z tego co pamiętam tam jest przekaźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 centralka zamka to czarna puszka z napisem DEADLOCK po lewej stronie od kolumny kierowniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Cykać , będzie w podłokietniku , z tego co pamiętam tam jest przekaźnik. No i dokładnie tak jest. centralka zamka to czarna puszka z napisem DEADLOCK po lewej stronie od kolumny kierowniczej. Dzięki. Dziś w przypływie wolnego czasu, poszukam jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Cykać , będzie w podłokietniku , z tego co pamiętam tam jest przekaźnik. w podłokietniku jest jedynie sterownik od szyb elektrycznych. cyka w momencie zapłonu - przekażnik daje napięcie na szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja mam w podłokietniku taki przełącznik, którym mogę zamknąć wszystkie drzwi z wyjątkiem kierowcy, no i jak go przełącze i zamkną się wszystkie drzwi, to potem jest "cyknięcie". Przy otwieraniu dokładnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.