Gość GAKO01 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam na forum wszystkich!! Stałem się posiadaczem Mavera (czyt. TerranoII :-)) ,czeka na ojczyste blachy,trochę mu łyso bez rury z przodu. Szperałem po internecie trochę bez rezultatu więc zwracam się do obeznanych w temacie z prośbą o wsparcie,może ktoś ma ,lub wie gdzie nabyć ??? temat drugi to bagażnik dachowy ,bo jeśli chodzi o wyprawę to 3 drzwiówka ma stanowczo za mało miejsca z tyłu a paralotnie zabierają go strasznie dużo dzięki za każde info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak masz relingi to bagażnika dachowy nie jest problemem Zapodać poprzeczki i ładować, tylko nie za dużo, bo jakieś ograniczenia są, chyba do 75 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTURROS Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam ! Mam oryginalne rury przednie, możemy się dogadać. Też latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popowe Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A ja mam oryginalne boczne orurowanie do terrano II Jak chcesz to Pisz na vitara1@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Banan1705 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobre orurowania robią w Bydgoszczy firma rafmar www.rafmar.com.pl. Sam zamawialem i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.