Gość robertinog Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam mam micre 1.4 z 2003 jest to model k12 tak bynajmniej pisze w książce serwisowej wymieniłem baterie w pilocie i teraz nie działa czy trzeba go zaprogramować jeśli tak to jak z góry serdecznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof48 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Sprawdż proszę prawidłowe włożenie baterii do kluczyka. Jeśli bateria niezbyt długo nie zasilała układu zamontowanego w kluczyku. Powinno zadziałać bez najmniejszych problemów. Sprawdzić należy przy tym, czy stara bateria faktycznie podlegała wymianie, może problem z używaniem kluczyka pojawił się jeszcze przed wymianą baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertinog Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Przed wymianą baterii kluczyk na pewno działał [ Dodano: Sro 03 Wrz, 2008 18:27 ] Witam czy jest ktoś na tym forum kto zna odpowiedź na mój problem? Z góry dzięki gg 4215291 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Kiedy kupowałem swoją Micrę dostałem jeden kluczyk bez baterii. Dzisiaj rano włożyłem do niego z ciekawości nową baterię i działa bez problemu, więc domyślam się, że nie jest go tak łatwo rozprogramować... Może styki nie są dociśnięte do baterii po zamknięciu obudowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makos Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy ktoś może polecić punkt w warszawie gdzie dobrze dorobią mi kluczyk i zakodują immobilizer i centralny zamek :?: mam kluczy z wbudowanymi guzikami do centralnego zamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.