Jerzy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam! Planuje na dniach zakupić nowy rozrusznik i teraz mam mały problemik ponieważ jeszcze go nie odkręcałem i nie wiem ile ma on zębów. Wiem że modele K10 mają po 8 i 21. Znalazłem sklep specjalistyczny internetowy gdzie takie właśnie posiadają. Moja Micra to 1,2 92r. Jeśli ktoś sie orientuje to uprzejmie proszę o odpowiedź. POZDRAWIAM SERDECZNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 jaką masz skrzynię biegów? do auta ze skrzynią manualną będzie 8 zębów a ze skrzynią automatyczną 21; a masz go spalony? czy jakieś inne objawy choroby? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Poprostu znowu grzechocze przy włączaniu. Robiłem te trybki ale to starczyło na jakiś czas. I tak pomyślałem że czas wymienić na nowy. To w moim przypadku mam 8 zębów bo to manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.