Gość logis Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jak nie zapowietrzyleś calego ukladu a tylko byl robiony tyl to: Tyl prawy a następnie tył lewy.Jak cały układ ( grzebanie w zaciskach) i nie zapowietrzono pompy i abs-u to od najdalszego kola na krzyż. -tyl prawy -przód lewy -tyl lewy -przód prawy. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belfast Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Drodzy forumowicze minęło 5 lat od napisania tego tematu a ja dalej pomykam czerwonym pudłem. Zdecydowanie bolączką tego modelu są hamulce. Tym razem bicie na kierownicy przy hamowaniu oraz 120/h. Wziąłem się za czyszczenie jak to gdzieś ktoś mądry napisał a przecież nic nie kosztuje, ewentualnie kilka piwek. Podczas demontażu okazało się iż jeden tłoczek, ten dolny był całkowicie wbity i zapieczony. Dwie godziny się z tym męczyłem przed domem ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi