lugas Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam! Szukałem drugiego samochodu dla żony i przez zupełny przypadek padło na QQ 2.0 PB 2007r., do tej pory wszystkie moje samochody były francuskie (chociaż Nissan też po trochu jest Pozdro z Tarnowskich Gór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomOP Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Bry. 1. Tom 2. QQ+2 2012 MR20DE Tekna (a.k.a Szary) 3. OP ( jeśli uda się zarejestrować na siebie 4. Auto dla żony. Waszym żonom też kupcie QQ. Nie marudzić 5. Dzisiaj wydaje mi się samochodem idealnym. Trzymajcie kciuki, żeby życie tego poglądu nie próbowało mocno weryfikować Wysłane z telefonu bez klawiatury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaraf Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Agaraf Qq J11 Mam nadzieje ze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu1982 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam Serdecznie Jestem Michał, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem QQ 2010r 1.5dci. Od razu zapytam się kolegów z Leszna (wlkp) i okolic, potrzebuję pożyczyć pas środkowy tył, ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z_bm Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Agaraf Qq J11 Mam nadzieje ze dobre no wiadomo, raczej nie inaczej. Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys73 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1. tygrys73 2. QQ 1.6 benzyna z 2013 3. przesiadka z Citroen C3 1.6 disel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmuck Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 1. marmuck2. QQ 2.0 benzyna 2013 wersja 3603. wczesniej Mazda 6 I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackch Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam. Jacek - posiadacz Qashqai +2 2,0dCi 4x4 2010r. Przesiadka po 9 latach z niezawodnego (ale już wiekowego) Scenic'a 1,9dCi Lux Dynamique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witamy nowych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilQQ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Czesc, 1. Kamil 2. QQ J10 I-WAY 2010 1.6 Benzyna 3. Od srody jestem wlascicielem pieknego Qashqaia J10 I-Way z 2010 roku Przez 7 lat zyskal niestety kilka rys, przetarc i defektow, ale wydaje mi sie, ze to i tak zadbany egzemplarz. Jest to moj pierwszy samochod, a prawo jazdy mam od kwietnia. W zwiazku z tym, mam wiele pytan (m.in. o wymiane galki zmiany biegow i o lewe lusterko), ale najpierw przegladne internet i forum w poszukiwaniu odpowiedzi. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez KamilQQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 O! I to jest bardzo słuszne!Masz rację zanim zadasz pytanie szukaj w czeluściach forum No i oczywiście witaj w gronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek_mg Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam serdecznie! 1. Marcin 2. Nissana Qashqai J10 I-Way 2012 1.6 dci 3. Od 4 miesięcy jestem właścicielem Nissana Qashqai J10 z 2012 roku. Jest to wersja I-Way z silnikiem 1.6 DCI. Od wielu lat interesuję się motoryzacją. Jak narazie miałem kilka starych BMW i kilkanaście aut służbowych. W końcu przyszedł czas na to, aby się ustatkować i kupić przestronny samochód z w miarę świeżym rocznikiem. Szczęśliwy traf i miłe wspomnienia związane z eksploatacją QQ sprawiły, że nabyłem ten egzemplarz z autoryzowanego salonu Mazdy w Niemczech. Z racji tego, że eksploatacja każdego samochodu może przysporzyć problemów, żeby nie musieć walczyć z nimi samotnie, postanowiłem założyć konto na forum. Mam nadzieję, że nauczę się tu czegoś nowego Pozdrawiam i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam, Jak dla mnie, to model J11 Mimo wszystko... Witamy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Sebowicz QQ Tecna 2017 1.6 dCi + X-Tronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaL Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam. Kuba, Nissan Quashqai 2017 do odebrania jutro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ndrU Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich! 1. 3ndrU 2. Nissan QQ J10 FL 2.0 benzyna Acenta 3. Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z QQ, rocznik 2010, przebieg 42,200 - kupione od rodziny Pozdrawiam, Andrzej Edytowane 4 Września 2017 przez 3ndrU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekisimba Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam wszystkich! 1. Mariusz 2. W drodze QQII przed liftem 1.6 dCi Tekna 3. Do tej pory kolejno: Corsa B, Corsa C, Auris 2.0 D4D 2007 (świetne autko, które idzie do żony, a ona pozbywa się Yaris'a). Po miesiącu researchu wybraliśmy QQ choć mało brakowało a wyjechalibyśmy Vitarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmus Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam. marmus QQ N-Vision 1,6 Biała perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagora76 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 zagora76 qq acenta 1.5 dci bialy pozdrawiam 1 Odpowiedz Cytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemot3 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam od tygodnia posiadam Nissan QQ 2016r i jestem bardzo zadowolony. Pierwsze wrażenie były mega pozytywne. Posiadam w domu jeszcze Toyotę ale QQ jest w tym porównaniu bezkonkurencyjny. Pewnie będę tu zaglądał, tymczasem pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witam wszystkich, Widzę że jakaś część rejestruje się na forum jeszcze przed zakupem - i to na kilka dni wcześniej. Pewnie będę następnym takim A reszta z czasem. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbt Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam wszystkich kolegów. Planow brak Uwag też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomir Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nr 77 (chyba) Witam, 1.Tomir 2. QQ+2 2.0 benzyna 3. Uwagi: w końcu kupiłem benzynę, na razie jestem wyleczony z diesli na długo..Czas pokaże czy był to słuszny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1975 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 1. Adam1975 2. QQ I Acenta 1,6 b+g 2008 3. jak na razie super siema wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontkret Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam Wszystkich! 1. Kontkret 2. Qashqai+2 2.0dci 4x4 2010. 3. Po prawie 10 latach jazdy Subaru postanowilem sprobowac czegos innego. Poki co, nie jest zle, chociaz juz zrobilem duzy serwis, wszystkie plyny, i filtry, plus tuleje wachaczy. Niestety to nie koniec problemow, polecial jeden z zarnikow xenona (czuje ze to zasluga wspanialych drog w mojej okolicy), a poza tym pekl jeden z wezy od IC_ka!!! Dzieki temu zauwazylem ze mam dolot zawalony olejem!! Czy ktos z was juz zmienial separator oleju? To tak tytulem wstepu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi