Gość michal177810 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Proszę o podpowiedz: Gdzie szukac braku napiecia w gniezdzie zapalniczki ktore jest zamontowane w bagazniku. pewnie jakis bezpiecznik poleciał, ale sprawdzałem wszystkie i sa OK. Moze jest jeszcze jakis inny. Bede wdzięczny za podpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a sprawdzałes przy właczonym zapłonie (stacyjce) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal177810 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tak. Sprawdzałem przy włączonej stacyjce i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a sprawdzales polaczenia (odkrecales gniazdko?) moze jakis kabelek sie odlaczyl albo zlamal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal177810 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tak. sprawdzałem po kabelkach. Brak prądu i "kiszka". Stawiałem na bezpiecznik. Ale w skrzynce wszystkie sa OK. Gnizado wykręciłem, podłączenia są OK. Moze gdzieś po drodze jest jakaś przerwa. Musze jeszcze tak sprawdzić. Ale tu troszke bedzie rozbierania. A ma ktoś polskie oznaczenie bezpieczników.(dokładny schemat)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Masz jeszcze skrzynkę pod maską. Sprawdż tam. Może się mylę ale wydaje mi się, że powinno być w jednyw obwodzie z gniazdem w kabinie. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14950 to niby od Sunny ale może się przyda nazewnictwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ze schematu wygląda że nie są na jednym obwodzie a bezpiecznik powinien być pod maską w skrzynce z prawej strony (samochodu) tu masz link do schematu http://file4u.pl/download/1070423/bezp.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ze schematu widać że idzie przez przekażnik może on jest walnięty i musi być włączony zapłon Te schematy z manuala czy czegoś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=37837 service manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.