Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Antena

pedroz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam na zbyciu )za piwko) antenę do nowej XSARY

Wyjąłem ją z mechanizmu składania fotela :)) (nie wiedziałem czemu mi się haczył)

Może był to fragment nadajnika spod tyłka mojej małżonki????

Auto u mnie od nowego było więc skąd tam antena. Może ktoś podsłuchiwał czy nie ma problemów gastrycznych podczas jazdy :)))

• 2 tygodnie później...
Na Wolumenie ma stoiska firma produkująca anteny do wszystkich modeli samochodów, pewnie mają antene do almery.

W którym miejscu i jak się ta firma nazywa ?? Widać problem połamanych anten to standard :D . W serwisie sam prent kosztuje ponad 100 PLN.

Przypomne się :D może ktoś wie co to za firma na Wolumenie od dorabiania anten samochodowych :D

Na Wolumenie bylem. Kupilem antene, nie do konca dedykowana do Almery, ale do Suzuki i czegos jeszcze, nie pamietam. W kazdym razie rozstaw srob ten sam, nieco mniejszy plastik. Niestety nie udalo mi sie jeszcze zalozyc z tego wzgledu, ze nie moglem odkrecic srobek od tej zlamanej (tzn. probowalem, ale tylko sroby nadwyrezylem i balem sie je calkowicie zniszczyc). Jezdze wiec z nowa antena w bagazniku i czekam, az bede musial do serwisu pojechac, wtedy zatrudnie do tego panow. Za antene dalem 55zl i tak sie zastanawiam, czy nie lepiej bylo pojechac do ASO, dac ta 100 za antene i 40 zl za montaz i miec to z glowy... Zastanow sie nad tym. Jak by co, to za pare browarow oddam Ci swoja :) a sam pojade do ASO :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...