Gość GP Jumbo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 xTomek jak wczoraj poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 reakcja coobcia na poziomie 0,13 sek, fantazja, ja za to w pierwszym biegu zrobiłem falstart i w drugim poszedłem tylko na ET, i udało się . Nie warto było rydzykować Gratki dla coobcia jeszcze raz :diabel: [ Dodano: Nie 05 Paź, 2008 14:49 ] xTomek jak wczoraj poszło? Brachu, czytaj wcześniejsze posty, 14-ka padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Sorry za nieuwage.Gratuluje.Wierzyliśmy wszyscy w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Wielkie gratulactions chłopaki-jest dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 No i wreszcie udało się xtomek 6 miejsce w klasie Profi Max Street 60ft 2.436, ET 14.831, ET+RT 15,752 !!! xkarol 9 miejsce w klasie Profi Max Street 60ft 2.564, ET 15.207, ET+RT 15,752 !!! A coobcio niech sie sam pochwali [ Dodano: Pon 06 Paź, 2008 20:29 ] No to z xkarolem jedziemy równo, tylko moje ET trochę...lepsze p.s. Wyniki na stronie wst.org.pl są niestety pomylone, ze względu na 2 numery, pod którymi startowaliśmy z xkarolem. Nawet sprostowanie e-mailem nie pomogło. Mój czas zaliczono xkarolowi. Następnym razem dopilnujemy, bo będziemy startować razem we wszystkich rundach WST. Na ich forum, juz jest o.k. poglądowa relacja filmowa : http://pl.youtube.com/watch?v=_tfAUvU8glo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Wyniki finałowe WST po V rundzie w Rykach/Ułęzy w poszczególnych klasach: http://wst.waw.pl/forum/viewtopic.php?t=330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nasze Wyniki Otwartego Pucharu Polski WST 2008: Profi Max Drag 6pkt Jakub Olszewski - 4 miejsce w klasyfikacji generalnej-bandit-start w 2 edycjach WST na 5 rozegranych Profi Max Street 3pkt Karol Jędrzejec -9 miejsce w klasyfikacji generalnej-czerwona-start w 2 edycjach WSTna 5 rozegranych Profi Max Street 1pkt Tomasz Jędrzejec - 11 miejsce w klasyfikacji generalnej-czerwona-start w 2{3} edycjach WST na 5 rozegranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 GRATKI dla Coobcia,Xkarola i Xtomka Klasa !!!! :one: Puma RST ostaaaaatni raz,ooostaaaatni raz nie przyjechałeś Ekipa NKP w Rykach foty nie najlepszej hmm jakości...obiektywy wymiękały i ja też :diabel: Wielkie Dzięki za wszystko dla ekipy WST to mówiłam ja - "PANI MEDIA" :diabel: ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Monia... fantazja, właśnie o to chodziło Teraz już wiadomo jak tam było mokro Dzięki za super zdjątka :one: Niektóre, to po prostu kalendarz :one: , szkoda, że za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Monia FOTKi Mistrzowskie Dziękuje że jest nas na nich tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ...hmm do twarzy Wam Panowie w czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fotki rewelacja ale pytanie gdzie fotki z Modlina :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Monia -również pytam o foty z Modlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Monia FOTKi Mistrzowskie Dziękuje że jest nas na nich tak dużo Coobcio to już po selekcji :diabel: Fotki rewelacja ale pytanie gdzie fotki z Modlina Monia -również pytam o foty z Modlina Bęęędąąąąąą poooteeem [ Dodano: Nie 02 Lis, 2008 17:55 ] c.d ostatnich Ryk na WST nasi są :one: http://wst.waw.pl/forum/viewtopic.php?p=7389#7389 Jutro będzie jeszcze kilka :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nawet Bandit się załapał w taj partii fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 fajowo, trochę czerwonej brakuje, ale.... gites, podziękowanko see your photos tomorrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jutro cos podeślę na WST z czerwoną :diabel: bijcie albo nie bijcie spodobało mi sie focenie moto ...... :diabel: stare dobre czasy motocyklowe się przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi