bodek_n14 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Zastanawiam się z dziewczyną czy nie kupić 100NXa i być może na dniach pojedziemy po jakąś sztukę ale muszę obejrzeć jakikolwiek egzemplarz wewnątrz. Dokładnie chodzi o miejsce z tyłu. KTO Z WAWY POKAŻE MI SWOJE AUTO I DA WSIĄŚĆ NA TYLNĄ KANAPĘ? TYLKO O TO PROSZĘ. BARDZO PILNE BO W SOBOTĘ CHCIELIŚMY JECHAĆ PO AUTO. PW, FORUM, 503646451, PROŚBA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 bodek_n14 to ja Ci odpowiem, że dużo tego miejsca nie ma. Bądź co bądź jechałem 100NX'em już w 5 osób odcinek ok.70km ale osoby siedziące z tyłu troszkę marudziły Za to bagażnik jest całkiem pokaźny. Max żeby jeszcze wygodnie podróżować to 3 osoby. Przy 4 jest już troszkę ciasnawo. Z resztą ogromny wpływ na to ma wzrost kierowcy i pasażerów oraz odchylenie/wysunięcie foteli przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No my nie należymy do długasów, rodzinka zresztą też (prócz "szwagra", który ma ~190 ale ma własny wóz) więc może będzie ok. Powiedz mi czy osoby ~175-180cm dotykają głową tylnej szyby czy jest jeszcze trochę miejsca? [ Dodano: Sro 03 Wrz, 2008 10:25 ] bodek_n14 przyjedz w piatek na spota pierwopiatkowego. Zawsze jakies sa jeżeli nie znajdzie się ktoś bliżej to pewnie podjadę (podjedziemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No my nie należymy do długasów, rodzinka zresztą też (prócz "szwagra", który ma ~190 ale ma własny wóz) więc może będzie ok. Powiedz mi czy osoby ~175-180cm dotykają głową tylnej szyby czy jest jeszcze trochę miejsca? Zapomnij o transporcie takich osob powyzej 20 km. Mam 180cm wzrostu i siedzenie z tylu w 100NXie uwazam za koszmar. Za to bagaznik jest olbrzymi. Spokojnie mozna zaladowac dach i jeszcze torbe podrozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Mam również 180cm i z tyłu jest "lekka masarnia". Z 10km moze wytrzymam, ale nie dalej Fotel przedni mialem dość wysunięty do tyłu, bo nie lubie mieć kolan na kierownicy Bagażnik za to jest naprawdę pokaźny: wchodzą 2 rowery po złożeniu kanapy Ogólnie jak dla kobiety bardzo dobre auto, oczywiście nie tylko Pamiętaj tylko o jednym: sprawdź przed wyjazdem na dokł. fotkach tylne kielichy wewnątrz. To b. słaby punkt NX i korodują jak cholera. Przerabiałem ten temat także życzę powowdzenia.. pzdrwm NadiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kupuję auto od Johnego Fellowa http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=43321 Blacha jest zdrowa jak i cała reszta. Zaręcza mnie o tym. Z tym miejsce z tyłu to powiedzcie raz a porządnie. Jest go aż tak strasznie mało? Jeździłem Oplem Tigra i tam miejsca było malutko ale jechać się dało. Głowa prawie dotykała do szyby. Mój wyższy kumpel musiał się już chylić. W setce jest to samo czy jest więcej? Nie mam 180cm a zawyżyłem celowo. Odpowiedz typu "Z 10km moze wytrzymam, ale nie dalej " , "Mam 180cm wzrostu i siedzenie z tylu w 100NXie uwazam za koszmar" nic mi nie mówią niestety. Co jest nie tak? Głowa sie nie mieści? Kolana się nie mieszczą, kanapa jest niewygodnie ustawiona? Ja mam 173cm, moja panna mniej więc przednie fotele będą raczej w połowie niż z tyłu. Muszę jednak obejrzeć na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No tak do 170cm to tragedii nie ma. Jednak jeśli chcesz robić często trasy z kimś z tyłu powyżej tego wzrostu to komforu nie będzie mieć żadnego. Bierz setkę i tyle, nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kupuję auto od Johnego Fellowa http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=43321 Blacha jest zdrowa jak i cała reszta. Zaręcza mnie o tym. Z tym miejsce z tyłu to powiedzcie raz a porządnie. Jest go aż tak strasznie mało? Jeździłem Oplem Tigra i tam miejsca było malutko ale jechać się dało. Głowa prawie dotykała do szyby. Mój wyższy kumpel musiał się już chylić. W setce jest to samo czy jest więcej? Nie mam 180cm a zawyżyłem celowo. Odpowiedz typu "Z 10km moze wytrzymam, ale nie dalej " , "Mam 180cm wzrostu i siedzenie z tylu w 100NXie uwazam za koszmar" nic mi nie mówią niestety. Co jest nie tak? Głowa sie nie mieści? Kolana się nie mieszczą, kanapa jest niewygodnie ustawiona? Ja mam 173cm, moja panna mniej więc przednie fotele będą raczej w połowie niż z tyłu. A ile jechales z tylu w tej Tigrze i czy obok ktos siedzial czy nie? Mysle, ze jest porownywalnie w NXie i Tigrze Glowa walisz w szybe, nie ma miejsca na nogi... To co znalazlem z archiwum fot, nie wiem czy cos pomoze, ale zalaczam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ed192cef281e330.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0613d43f8a355c1c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5a1cb291034245.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 W tigrze oprócz niskiej szyby zapamiętałem koszmarnie wyprofilowaną kanapę i mnóstwo plastiku. Dzięki za pomoc panowie. Trzeba się będzie jednak wbić w seteczkę ale nie zmieni to pewnie faktu zakupu tego autka. Najważniejsze, że pozostanie w klubie i nie bedzie zamęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kupuję auto od Johnego Fellowa Przynajmniej pewny wózek z historią Trzeba się będzie jednak wbić w seteczkę Zapraszam na spocie na przymiarkę , mam nadzieje przybyć :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Zapomniałem dodać plusika najważniejszej osobie w tym temacie ale już naprawione [ Dodano: Sro 03 Wrz, 2008 23:39 ] trochę daleko z Ursynowa na Bemowo ale dzięki za propozycję. Może ktoś bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kilka fotek znalazlem na dysku, moze cosik pomoga: fotel kirowcy maksymalnie odsuniety do tylu mam 192cm i siedzac z tylu musze schylac glowe bo zachaczam o dach. na tylnej kanapie podruzowaz da sie jedynie w pozycji pollezacej pzdr rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek78 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Chętnie bym się wybrał na Bemowo pokazać specjalistom nowy nabytek i uzyskać kilka cennych rad na jego temat. Mam pytanko gdzie dokłanie i o której jest spotkanie. Ja mieszkam na Ochocie. PS. Wiem , że pyania wydają się oczywiste ale jestem nowym mieszkańcem Warszawy i niechciałbym czegoś pokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bioder Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Chętnie bym się wybrał na Bemowo pokazać specjalistom nowy nabytek i uzyskać kilka cennych rad na jego temat. Mam pytanko gdzie dokłanie i o której jest spotkanie. Ja mieszkam na Ochocie. PS. Wiem , że pyania wydają się oczywiste ale jestem nowym mieszkańcem Warszawy i niechciałbym czegoś pokręcić. masz wszystko w pierwszym poście http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Bombel, na bank mam dalej. Jadę z południowej części Ursynowa. Ale nie o to chodzi. Czasu brak, sesje mam na uczelni, a w sobotę i tak ruszam do Chojnic. Nie ma opcji, żebym wracał z tamtd PKSem Jeszcze przekąpie się w Charzykowskim na odchodne, yeahhh :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 sesje mam na uczelni Kampanię w sobotę i tak ruszam do Chojnic Zapraszam Jeszcze przekąpie się w Charzykowskim na odchodne, yeahhh Widzę, że prócz NKP należysz też do klubu morsów Woda w Charzy jest już zimna i zazieleniała No ale jak będziesz się upierał to chętnie na to popatrzę Dobra - koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 skoro zazieleniała tzn, że glony kwitną -> musi być ciepła :diabel: Widzę, że prócz NKP należysz też do klubu morsów w zeszłym roku sezon pożegnałem w drugiej połowie września :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Jeżeli nadal szukasz przymiarki do setki to zapraszam do siebie na Gocław, tyle że dzisiaj w domu bede od 19:00 do 20:00 , jak byś sie wyrobił w tych godzinkach to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Po przymiarce. W setce z tyłu mam 5cm luzu nad głową. Kolana również się mieszczą. Auto już w Wawie ale następnym razem na słowo to pojadę po auto tylko do salonu. Dzięki, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 bodek_n14, nie wchodzilem pare dni na forum a szkoda bo codziennie na ursynowie jestem :-) gratuluje zakupu, jakbys cos chcial/potrzebowal sluze pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi