slayer17 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam szanownych kolegów Mam pytanko odnośnie części LPR, mianowicie muszę zakupić pompę sprzęgła do mojego Tyrana i nie wiem ile części tej firmy wartują. Może ktoś się podzielić opiniami? Bardzo będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Nie wiedziałem,że LPR produkuje teraz części do samochodów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Też mi się z tym skojarzyło od razu, ale podobno firma jako taka istnieje i to dłużej niż sławetna partia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 kupowałem pompe LPR , nie do swojego, ale do astry podziele sie wrazeniami: Dziala ok, brak zastrezen. - od ok 10 tys km. Była tania wiec dlatego poszła ona. Samo wykonanie moze nie jest tragiczne, ale widac w niektorych miejscach niedoróbki. Osobiscie sprobowal bym najpierw zestawu naprawczego do starej pompy, a jak nie pomoze to dopiero pompe całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No wiem właśnie. Próbowałem reperaturki. Niestety swoje lata ma i już jej żywot się skończył. Kupiłem tego LPR-a, wykonanie troszkę jak od siekiery, ale ujdzie. Jak będę miał auto to wymienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.