Gość waldemas1 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 jakie oznaczenia ma moduł sterowania zamka centralnego w almerze 98r (nie chcę wyrwać nie ten co trzeba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wystarczy zamiast "wyrywac", tylko odpiac kosc. Sterownik jest pod kierownica po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 jak go poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 takie coś w białej obudowie, prostokątnej jakieś 10x15 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dzięki znalazłem go ,okazało się że ktoś grzebał i nie dopchnął wtyczki i zatrzask nie zaskoczył ,TERAZ mam centralny zamek. Teraz mam pytanie jeśli kupię coś takiego to będę miał na pilota i co trzeba połączyć, http://alarmyzgierz.pl/16,sterownik-zamka-z-pilotami.html http://moto.allegro.pl/item426607750_stero...k_kierunki.html który lepszy i prostszy w montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Sterowniki jakie pokazales sa na podobnym poziomie. Wystarczajace by wysterowac c.zamek w N15. Podlaczenie to nic trudnego jesli ktos sie zna. Na forum opisywane bylo wiele razy jak podlaczyc cenralny zamek pod pilota. Masz od tego specjalny dzial elektryczny. Jesli juz wiesz jak wyglada sterownik, to rozbierasz go i wpinasz sie w niego. Jesli oczekujesz ze ktos napisze jaki kolor kabelka do jakiego albo gdzie przylutowac, to dam Ci rade bys jednak zlecil to komus kto sie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie no oczywiście że zlecam , tylko czas ile dla gościa zajmie to cena usługi (mówił coś o 3h) ceny nie podał .Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.