Gość elpablo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam wszystkich nissano maników bo tylko tacy tutaj sie znajdują . Mam Nissana Sunny N13 1,3 z 86 roku i jak narazie sprawuje sie bardzo dobrze z wyjatkiem akumulatora(szybko sie rozładowuje). no i jak to bywa po 200 tysiacach km trzeba zawieszenie wymienic ;p ale to juz prawie skonczone , a teraz bez obijania w bawełne ;p wie ktoś z was czy gdziekolwiek idzie kupić jakieś cześci do tuningu optycznego nissana sunny B12/N13???? najbardziej mi zalezy nad tylnym daszkiem, a może z innego mogelu pasować bedzie jakis daszek??? jesli ktoś wie bardzo prosze o pomoc .I może jakieś pomysły na zwiększenie mocy w takim staruszku ???? Pozdrawiam Panów :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szultz Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 a może dymione kierunki potrzebujesz ?? mam akurat komplet aa i alternatorek by sie do n13 u mnie znalazł to i problem z akku by zniknął. Ale najpierw posprawdzaj połączenia alternator-akumulator. A co do zwiększenia mocy to nie kombinuj jak ma ponad 200k przebiegu chyba za chcesz silnik wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.