Gość andkwa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 prosze o pomoc co to może być od paru dni na dywaniku pojawiła sie dość spora ilość płynu olejistego zauważyłem że spływa on po pedale sprzegła co to jest i jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr676 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam, Jeżeli masz sprzęgło sterowne hydraulicznie,to przepuszcza pompa sprzęgła.Naprawa polega na wymianie reperaturki lub w przypdku problemów z zakupem całej pompy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 bardzo prosta sprawa, wymien cylinderek i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andkwa Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam przepraszam że nie pisałem wczesniej ale przebywałem w szpitalu bardzo dziekuje za podpowiedz trafna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.